Hallo en welkom

 

Eerst en vooral, hartelijk dank voor het bezoeken van mijn blog! Als je je afvraagt wie het meisje achter Creagraveertje is, wel dat ben ik, Veerle! Laat me je een beetje meer vertellen over mezelf en over deze blog.

 

Ik ben Veerle. Ik ben een echte koffie-addict (doe m’n best over te schakelen op kruidenthee).Op de meest onmogelijke uren van de dag, nacht en week kan je me vinden op een spoedeisende hulp afdeling van een ziekenhuis. In mijn vrije tijd hou ik van creatief bezig zijn op diverse domeinen.  Bullet journaling is er één van. Ik ben sinds “altijd” gepassioneerd geweest door schrijven, journaling,  maken van fotoboeken.  Door de jaren heen heb ik heel wat ervaring verzameld die ik graag wil delen. Wanneer ik niet aan het werk of online ben, leef ik me uit met “mijn pennekes en mijn pareltjes” zoals mijn hubbie het graag noemt: Handlettering en alles wat met pennen, inkt en schrijven te maken heeft, en parelcreaties. 
Op mijn werk ben ik uiteraard de ernstige en professionele versie van mezelf; in mijn mijn vrije tijd kan je me gerust een beetje prettig gestoord noemen. 

Genieten van me-time

Het is nu een jaar of twee dat ik een Bullet Journal bijhoud. Al enkele weken jaar nadat ik mijn eerste Bullet Journal begon, zag ik mezelf een gelukkiger en meer vervuld persoon worden dankzij planning en timemanagement.  Ik voelde ook dat mijn stressniveau een stuk begon te dalen, wat zowel voor mezelf, als de mensen rondom mij een meerwaarde is 🤗

Toen wist ik dat ik iets had om te delen en bij te dragen aan de wereld en besloot ik om creagraveertje te starten te starten.

Mijn doel met Creagraveertje is om je te helpen het zinvolle en doelgerichte leven te creëren dat je wilt leiden, met de hulp van een aantal creatieve technieken voor tijdsmanagement, productiviteit, en planning.

4fa1a15e-41cb-41cf-b577-baae09562dc6

 

Enkele van mijn kerngedachten

 

  • Planning is de beste manier om je dromen waar te maken.
  • De grootste weg naar geluk en vervulling is om anderen te helpen.
  • Alles is mogelijk, zolang je maar bereid bent er voor bent om eraan te werken.
  • Wat er ook gebeurt, tracht elke dag een betere versie van jezelf te worden
 
 
 
—Pngtree—hand painted watercolor feathers decorative_2868592
2015-01-15 16.44.24

Mijn bullet journal verhaal

Ik ben het stereotype van een creatieve persoon — ik heb altijd veel ideeën die ik niet echt kan realiseren omdat ik de aandachtsspanne van een hamster heb. Dus zoals je kunt raden, worstelde ik al mijn hele leven om productief te zijn en om daadwerkelijk iets van al deze ideeën te maken.

Ik zal hier eerlijk zijn – ik heb me een groot deel van mijnleven laten leven. Op een gegeven moment (toen ik echt wel behoorlijk laag zat) realiseerde ik me dat dit niet werkte, dat zo leven nooit zou toestaan dat ik mijn volledige potentieel geluk zou bereiken . Ik ging op zoek naar manieren om mijn gedachten en activiteiten te organiseren, zodat ik op een creatieve manier mijn doelen kon waarmaken. Toen ontdekte ik (via het tijdschrift Flow) ik de absoluut beste planningsmethode die ik ooit heb geprobeerd: Bullet Journal. 

Als je er meteen in wilt vliegen, kan ik je vanharte dit overzichtasartikel in FLOW aanraden. 

 

Hoe kan Bullet Journal helpen en zal het geschikt zijn voor jou?

 
 

Dankzij de flexibiliteit van het systeem weet ik dat het voor iedereen toepasbaar is. Je hebt volledige controle over hoe en waarvoor je jouw journal gebruikt. Dit betekent dat je het kunt maken tot de beste productiviteitstool die je ooit hebt gehad.

Het Bullet journal systeem  kan je helpen om een beter zelf te worden, om productief en georganiseerd te zijn, om je tijd te beheren en vooral om correcte doelen te stellen en deze te bereiken. Maar afgezien daarvan kan Bullet Journaling jouw creatieve uitlaatklep zijn.

Ik begon mijn eerste Bullet Journal in januari 2018 en in slechts enkele maanden veranderde het mijn leven volledig in wat ik eigenlijk wilde. In het begin hielp het me om erachter te komen wat ik echt wilde in mijn leven.

Ik hoop dat deze blog ook jou zal inspireren en motiveren om het ook eens te proberen!

 

Siganture veerle

Ook zin om te starten? 

 

 

Klaar om er in te vliegen? Je kan – net zoals ik dat deed – je reis beginnen met het leren kennen van de basisprincipes van het Bullet Journal-systeem. Als je klaar bent, ga je naar het gedeelte over productiviteit, waar je tips en trucs vindt voor het leiden van een gelukkig en doelgericht leven.

Heb je een paar vragen, suggesties of wil je gewoon een praatje maken? Stuur me gerust een e-mail! Ik garandeer een persoonlijk antwoord aan iedereen. Ik zou graag meer willen weten over jou en jouw ervaringen, dus wees niet verlegen, ik ben er voor jou!