Disclosure

Ik begon deze blog en mijn andere gerelateerde sociale media-accounts eerst en vooral om jullie alle geweldige manieren te tonen om een Bullet Journal te gebruiken om meer georganiseerd te worden.

Ik streef ernaar om mijn blog & sociale accounts interessanter en nuttiger te maken. Dit geeft me echt enorm veel plezier! Toch maakte het mijn portemonnee ook veel dunner. Daarom besloot ik om nuttig en prettig te combineren door deel te nemen aan affiliate programma’s. Ik promoot alleen merken en producten die ik zelf heb uitgeprobeerd en waarvan ik geloof dat jij ze ook leuk zult vinden en waarderen.

Ik gebruik affiliate links in mijn blogposts, wat betekent dat als je een item koopt na het klikken op mijn link, ik een kleine commissie krijg.

Mijn berichten en updates van sociale media kunnen gelieerde links bevatten en gesponsord worden door merken in ruil voor geld en producten. Als dat zo is, zal ik dat met opzet vermelden aan het begin van de post.

Maar maak je geen zorgen, ik zou nooit willen dat je mijn aanbevelingen wantrouwt, dus schrijf alleen mijn waarheidsgetrouwe mening over alle producten.


Amazon Associates Disclosure

Creagraveertje is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een middel te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.

Spread the love