Disclaimer

Ik vind het belangrijk om duidelijk en open te zijn naar mijn lezers. Daarom bij deze een disclaimer. Als je mijn blog leest, ga ik er van uit dat je dit goed vindt.

Inhoud

De artikelen op deze blog zijn geschreven uit mijn eigen ervaring. Ik maak geen reclame, tenzij in het artikel staat vermeld dat het om een samenwerking of een gesponsord artikel gaat.

Dit is een persoonlijke blog, de meningen en meningen zijn van mij als blogeigenaar. Ik beweer niet dat ik expert ben over de onderwerpen, producten of services die ik bezoek en waar ik over schrijf, maar de details moeten direct worden geverifieerd bij de provider of distributeur. Wanneer ik over een plaats, product of evenement schrijf, zal ik mijn eerlijke gedachten geven. Integriteit en transparantie zijn erg belangrijk voor mij. Elke gesponsorde beoordeling of geadverteerde productplaatsing zal duidelijk worden vermeld.

De blogposts zijn met zorg geschreven, maar het kan voorkomen dat er foutjes in staan of dat de informatie niet compleet is. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele informatie, die niet goed is, natuurlijk probereer ik mijn blogposts zo goed mogelijk te schrijven en er de juiste informatie in te zetten.

Teksten, foto’s en het logo die op deze blog zijn geplaatst mogen niet overgenomen worden zonder toestemming.

De meeste foto’s zijn door mijzelf gemaakt. Voor andere foto’s is toestemming gegeven of gevraagd aan de maker van de foto.

Op deze blog zie je soms berichten en filmpjes van Instagram, Facebook, Twitter en Youtube voorbijkomen. Deze berichten en filmpjes zijn  ingesloten (embedded). Wanneer deze worden verwijderd door de eigenaar op de oorspronkelijke website, zal deze automatisch van deze blog verwijderd worden. Hier vind je meer informatie over Insluiten.

Reviews

De reviews die ik heb geschreven, zijn geschreven en gebaseerd op mijn eigen ervaringen en meningen.  Dit is geen garantie dat iemand in ongeveer dezelfde situatie, dezelfde ervaringen heeft.

In mijn reviews geef ik mijn eerlijke mening, het maakt niet uit of deze review gesponsord is of uit een samenwerking is ontstaan.

Reacties

Reacties kunnen worden gewijzigd of verwijderd als dit nodig is. Deze kunnen worden verwijderd als deze kwetsend overkomen of wanneer er links in staan naar andere niet relevante websites voor reclame.

Samenwerkingen

Bij een samenwerking plaats ik alleen no-follow links (links voor reclame doeleinden). Lees hier het standpunt van Google over links voor reclame doeleinden. Daarnaast vermeld ik zowel in het artikel als op sociale media vermeld dat het om een samenwerking gaat.

Affiliate Links

Op mijn website kom je soms de melding: “Dit artikel bevat een of meerdere affiliate links.” tegen.

Dit zijn links naar een bepaald product in een webwinkel. Als jij daarop klikt en vervolgens dat product koopt, krijg ik een bepaald percentage van het bedrag van het product. Zo kan ik geld verdienen aan deze website. Hoe dan ook gebruik ik alleen maar affiliate links naar producten waar ik zelf volledig achter sta. Dit geldt ook voor de advertenties die aanwezig zijn op mijn website.

Heb je vragen over de disclaimer. Stuur dan gerust een mailtje naar info@creagraveertje.com of vul het contactformulier in.

Lees ook mijn privacyverklaring.

Spread the love